Utemeljitelj Odvjetničkog ureda RAJTER SAVIC osnovanog 2008.g. je odvjetnica Sanja Rajter Savić, specijalist za pravo EU i stalni sudski tumač za njemački i engleski jezik.

Odvjetnički ured RAJTER SAVIĆ pruža sveobuhvatne pravne usluge domaćim i stranim pravnim osobama pri obavljanju njihovih poslovnih aktivnosti u Republici Hrvatskoj posebno u sljedećim područjima prava:

– trgovačko pravo i pravo društava

– radno pravo

– ugovorno pravo

– pravo tržišnog natjecanja,  dodjela državnih/EU potpora

– javna nabava,

– pravo osiguranja

– naplata potraživanja

– stečajno pravo, likvidacije i restrukturiranje

– zemljišnoknjižno pravo

– rješavanje sporova pred sudovima i arbitražnim tijelima.

Odvjetnički ured RAJTER SAVIĆ posjeduje višegodišnje iskustvo u savjetovanju i zastupanju pravnih osoba sa sjedištem u zemljama njemačkog govornog područja (Njemačka, Austrija, Švicarska), kao i njihovih tvrtki kćeri/podružnica u Republici Hrvatskoj.

Na temelju dugoročne i pouzdane suradnje s odvjetničkim uredima u drugim europskim državama proizašle iz članstva u međunarodnim odvjetničkim organizacijama, Odvjetnički ured RAJTER SAVIĆ u mogućnosti je savjetovati klijente u prekograničnim pravnim stvarima u kojima je potrebno poznavanje sadržaja stranog prava.

Odvjetnički ured RAJTER SAVIĆ ubraja se u odvjetničke urede od povjerenja Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu,  te sudjeluje u radu Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore.

Odvjetnica Rajter Savić član je Instituta za Europsko pravo (European Law Institute), Udruge stipendista i prijatelja stipendije pokrajine Baden-Württemberg, te je do 2013.g. obavljala dužnost nacionalne predstavnice Međunarodne udruge mladih odvjetnika (International Association of Young Lawyers – AIJA) za Republiku Hrvatsku.

Scroll to Top